Novost 2024 - Najpametnejši sistem na svetu Fresh Water IQ


Predstavljamo vam najpametnejši sistem za elektrolizo na svetu. Fresh Water IQ je vgrajen sistem za samokontrolo solnega sistema, ki vam pove kaj potrebuje za vzdrževanje kristalno čiste vode z manj časa in truda. Sistem smo razvijali toliko časa ter ga eksluzivno vgradili v naše masažne bazene Caldera Spas, ker verjamemo, da mora bazen poskrbeti za vas in ne obratno. Sistem je standardna oprema za vse modele masažnih bazenov Caldera Spas serije Utopia od maja 2024 dalje, kot opcija proti doplačilu, pa se lahko naroči tudi pri bazenih serije Paradise.

PAMETNEJŠE
Naša patentirana tehnologija pametnega spremljanja vode, ki jo lahko najdete le v sistemu Smart IQ, vsako uro samodejno testira vašo vodo in je natančnejša ter zanesljivejša od testnih lističev. Nato vam po odčitanem predlaga jasna priporočila ter kje so potrebne prilagoditve. Sedaj se lahko končno sprostite, saj bo vaš masažni bazen sam spremljal kvaliteto vode, ter vam svetoval, kako ohraniti vašo vodo brezhibno čisto. 

ČISTEJŠE
Voda ob kateri boste vzdihnili....Ahhhh.
FreshWater IQ uporablja FreshWater Salt System za ustvarjanje popolne količine klora. Z manj kemikalij je voda mehkejša in nežnejša za oči in kožo ter lahko ostane čista in sveža celo leto*, s čimer varčuje z vodo in obenem prihrani denar.

PREPROSTEJŠE
Manj vzdrževanja, več hidrotermalne masaže.
Priporočila na zaslonu, ki jim je enostavno slediti, vam povedo, kaj storiti, da ohranite čisto vodo z manj ugibanja.

BOLJŠE
Najbolj celovit sistem na trgu za oskrbo bazenske vode, ki je na voljo. Fresh Water IQ je popolnoma integriran in enostaven za uporabo ter zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in brezskrbnost.






calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.