Masažni bazen Capitolo®
Št. masažnih mest: 5 masažnih mest
Dimenzija: 208 x 208 x 84 cm
Število masažnih šob: 23

Masažni bazen Capitolo® je primeren za uporabo 5 oseb hkrati. Odlikujejo ga vse lastnosti, kot preostale masažne bazene serije Vacanza® samo, da nudi kar dva ležišča za masažo. S svojimi 23 masažnimi šobami bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika.

BARVNE KOMBINACIJE

Ohišje
 
Teak
 
Coastal Gray
 
Espresso
Barva školjke bazena
 
Desert
 
Tuscan Sun
 
Midnight Canyon
 
White Pearl
(Barve lahko varirajo glede na nastavitev monitorja)

FiberCor® izolacijaVsi masažni bazeni podjetja Caldera Spas® so opremljeni z inovativno izolacijo FiberCor®, ki na trgu predstavlja revolucijo med toplotnimi izolacijami. FiberCor® izolacija je kar štirikrat gostejša od običajne poliuretanske pene, ki jo uporablja večina proizvajalcev masažnih bazenov, kar pomeni, da se poraba električne energije zmanjša na minimum.

The Foot Ridge®Izjemno lepo ter tehnično dovršeno dno školjke masažnega bazena The Foot Ridge® vam pomaga ostati v mirovanju medtem, ko vaše noge uživajo v nebeški masaži za katero boste želeli, da se nikoli ne konča.

Avtomatsko segrevanje & FiltracijaV masažnih bazenih Caldera Spas® vas bo voda pričakala vedno vroča ter pripravljena za uporabo, saj so opremljeni z vrhunskih sistemom za segrevanje bazenske vode ter sistemom za filtracijo le te. Črpalka EnergyPro™ pa bo poskrbela za 100% filtracijo vode.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Št. masažnih mest
5 masažnih mest
Dimenzija
208 x 208 x 84 cm
Kapaciteta vode
1175 litrov
Suha teža
330 kg
Polna teža
1905 kg
Število masažnih šob
23
Šobe
2 AdaptaSsage™ jets, 4 AdaptaFlo™ jets, 17 Euro jets


Prikaži celotno specifikacijo >>

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?