Blog

24.05.2018 - Nasveti
Budget masažni bazeni Fantasy Spas
Masažni bazeni serije Fantasy Spas spadajo med cenovno dostopne ter zelo priljubljene masažne bazene. Poleg cene jih odlikuje tudi kvaliteta, saj so 100% izdelani iz najkvalitetnejših materialov proizvedenih v ZDA. Zaradi svoje oblike, lahkosti in enostavne uporabe, so masažni bazeni Fantasy Spas priljubljeni tako med mlajšimi, kot starejšimi uporabniki. Mi jim pravimo kar "party jacuzzi", saj se prava zabava prične prav z njhovo uporabo. To so masažni bazeni, ki so zelo enostavni za vnos ter prenos, v primeru, če bi ga želili prestaviti na drugo lokacijo. Sedaj zagotovo razmišljate, da bi ga letos vzeli kar s seboj na morje:) 
>> beri dalje
18.12.2017 - Nasveti
Izberite najboljši masažni bazen za vaš denar - Caldera Spas
Nakup masažnega bazena je investicija, ki botruje temeljitemu premisleku, zato je pred nakupom pomembno, da si ogledate celotno področje. Enkrat, ko spoznate vse modele, ki jih ponuja prodajalec, ter, ko se odločite katere so tiste funkcije, ki so pomembne za vas, boste zagotovo bolje razumeli kateri je tisti masažni bazen, ki zadovolji vse vaše standarde in pričakovanja. Pri Caldera Spas, ne boste razočarani, saj je podjetje že več kot 40 let vodilni proizvajalec masažnih bazenov, popolnoma predano svojemu delu, hkrati pa temeljito osredotočeno na vsako malenkost, da bi za Vas izdelali takšen masažni bazen, v katerem boste uživali še leta in leta. Ne glede na to ali iščete velik ali majhen bazen, pri nas boste zagotovo našli najboljše za vaš denar. V ponudbi imamo 4 različne serije masažnih bazenov (Utopia, Paradise, Vacanza, Fantasy Spas), ki se razlikujejo po specifikacijah in cenah, pri tem pa kvaliteta ostaja enaka.
>> beri dalje
Preglej ostale novice

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?